KONVENT

go morgon, igår var det ju då konvent. det var 10000000 gånger bättre än jag föreställt mej ! (och jag hade endå föreställt mej det ganska bra så) kändes helt som om man levde i en dröm. jag kan nästan inte beskriva det med ord ! haha, nu låter jag jättefjollig, men vad kan jag göra åt att jag har varit på min första konvent ? jepsssss, nu är det lördag; alla helgonsdag; halloween. för det är väl så? att halloween och alla helgondag är på samma dag ? anyway. ska inte göra något speciellt 'halloweeingt' idag. ska spela med orkestern, kanske se på bio med fillo, och spend som quality time with my sister. kommer säkert bara att sitta i soffan och glo på teven, men vem vet vad vi hittar på. HAPPY HALLOWEEN !



*fanny

music is my drug

hej, och förlåt för lite dålig uppdatering, men det är så mycket på gång nu. jaa, vad har hänt här sen senast jag skrev ... JO, på helgen var det fest hos christa för mej, rosen & madde, haha, hede det jättebra där ! hehe, ids inte skriva ner allt vi gjorde, fråga om du så måste. jo, efter det har jag varit på bildkonst, pizza med rebecka & varit på violin. mer intressant (som jag kommer på nu) kommer jag inte ihåg.

idag var jag till elin. först cylklade vi till henne och sedan så gick vi ut med hunden hennes. pratade om världens bästa reklamer och sånt. sen kom cessi också och så var vi lite på datorn. när jag och elin sa att vi skulle se på friends så for cessi hem, haha. sen efter några avsnitt måste jag fara hem och nu är jag hemma och håller på att baka bullar. blää, vad dom måste jäsa länge ! nu har det gått ... jag vet inte hur länge, men det känns i allafall länge. ta hand om er ^

*fanny

förresten !

har någon en idé till en ny design ? bloggen här ser ju bara för ruskig ut ! 
så kommentera gärna förslag, det behövs !

friday night and the lights are loooooooooow

idag har jag då varit i skolan och sedan på stan med viveca, hennes syster & mor-och farföräldrar. mums, åt thaimat ! nu sitter jag här hemma och tänker på det som kan rädda den här veckan; HEEEEEEEEEEEELG ! jag vet inte varför jag bara älskar helger. oavsett vad man gör så är de endå så underbara ! så, vad händer i helgen då ? jo, jag, madde & denblondarosen ska till christa på 'kalas' och sepå twilight' kalla mej outsider eller nåt, men jag har faktiskt inte sett filmen, eftersom att 1. robert pattinson e ful ful ful ! 2. alla fjortisar har totalt föstört den för mej med deras skrik överallt; OOOOOOOH, TWILIGHT TWILIGHT TWILIGHT ! jaag äälskaaar twiiiliiight !
så det är två orsaker varför jag inte sett den. nu vet ni vad jag i allafall gör i helgen, så vad gör ni själva då ? tyck till och kommentera om du har ork. Ha en bäst helg !

*fanny



i love music

hejhej, idag har jag varit med matildaaaa. först så kom vi ju då till henne och gjorde oss ett gott mellanmål; min totalt underbara bästmacka. mums. haha, satt vid bordet och pratade, mest skämtade vi med våran underbart kassa humor. HAHA, matilda; va vill du äta? fågel kanske? hähähähähähää, ni fattar int om ni heter matilda och är bäst i världen. sen for vi och kolla på ghost wisperer. sjukt läskigt avsnitt idag ! eller jag tror i allafall att det var dagens avsnitt .. hm. jepjep, men tiden gick för snabbt när vi hade så kul så att jag måste fara.
nu är jag hemma och lyssnar på olika mixar av housemusik. waah, längtar sjukt mycket till konvent nu ! <3
*fanny


som vanligt en väldigt gammal bild

ääää

har just kommit hem från filmningen till något nytt program på FST5. så någon gång kanske ni ser mej & linnea ploppa fram vid rutan. annars skulle det också sättas ut på YLE:s hemsida, så ni kan ju kolla in det nångång. nu ska jag äta snart och sen på teater så ciaoo


(bilderna är från förra årets teaterpjäs, laisnell)

*fanny

ny morgondag

tjenistjenis, nu är klockan 10:35 och jag ska fara till skolan om kanske 15 minuter så jag passar på att skriva i bloggen så länge. idag ska jag då till skolan (börjar 11:10 och slutar 14:15, hähä) och efter skolan, närmare bestämt klockan 3, ska jag till YLE och filma med mina kära vänner. efter det är det då teater. hm, jag tror att det kommer att bli en riktigt bra dag idag :)

*fanny

discodancing

hallådärköpblåbär, kom hem just från discodancing med sara & matilda. HAHA, detta står nog högt uppe på 'skämma ut sig'-listan ! 1. det gick ju så sjukt snabbt så jag stod ju där och försökte hänga med genom att hoppa som en idiot 2. dansskolan, det är på (kipinä), pratar ju för det mesta bara finska så jag förstod inte så mycket av vad hon försökte förklara 3. jag förstår äntligen känslan hos strutsar. riktigt härligt att hoppa så högt och fult att man nästan faller ihop. det påminde ganska mycket om cheerleading så dit for drömmarna om cheer !
HAHA, jaa, så bra gick det ju på discodancing. aldrig mera, nej tack ! men så j*vla kul det var !
hm. annars har det ju inte hänt så mycket intressant (som jag kan skriva här om) idag. imorgon ska jag träffas igen med mina kära TV-vänner. ska filma någon reklam till något nytt program som ska komma på YLE. men nu känner jag mig hungrig så jag ska nog ner och ta något att äta och sen ska jag se på house. TACK OCH ADJÖ, DRÄNK DEJ INTE I EN SJÖ ! (?)

*fanny

kväll

hallåhallå ! idag har jag varit med matilda och rebecka. innan dom kom såg jag och systern min på en skitbra film, 'my best friends girlfriend', haha, se den ! när dom kom så var vi uppe på datorn och läste några ıntressanta bloggar. hehee. sen pratade vi ganska mycket, åt & sen for rebecka hem och jag & matilda for iväg till bildkonsten. det tog ett litet tag av oidentifierad orsak ... nu är jag hemma och har ätit två totalt fettdränkta smörgåsar. NAMM, säger jag bara ! vem vill vara smal som en sticka? här ska det bildas fett ! :)


*fanny

sista höstlovsdagen :<

hejsan alla glada läsare, idag är det måndag och sista höstlovsdagen. suck, nu fortsätter skolan igen. men jag är endå ganska glad att vi hade höstlov enda tills måndag ! idag ska jag vara med matilda (hehe, blev inget igår) och sedan på kvällen ska jag dra iväg på bildkonst.

nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret och tittar på alla träd. lika gula som en kyckling på påsken ! men när man går ut så känns det endå inte som höst. det är inte just dendär höst 'lukten' som har kommit fram och visat att det är höst. vad tycker ni själva ? är det höst eller inte ?

*fanny

party like a rockstar !

hejsanhejsan, nu är det söndag, härligt, eftersom att vi också har ledigt imorgon. I LOVE HÖSTLOV ! ska kanske vara med matilda idag men nu ska jag bara ta det lungt. är olidligt trött trots att jag har sovit hela 10 timmar inatt !
ha det bra ! *fanny



OBSOBSOBSOBS !

IIIIIIHK, JAG KOM VIDARE TILL EN TILL AUDITION FÖR NARNIA !
denna gång är det dock bara 20 personer som 'tävlar' om att bli 8.
SÅ ÖNSKA MEJ LYCKA TILL !

the girls are back in black !

(fråga inte om rubriken) hejhej, idag var jag då med mia & lina. hehe, jag och lina hade en liten 'överraskningsfest' åt henne. haha, mia hade det lite på känn att vi skulle ordna något liknande som förra året så hon blev inte så överraskad, men nog något litet. hennes presenter: ett megabamsekort åt henne av pär-bert och greta & ett presentkort av oss till vilket café som helst där vi bjuder. jo, idag har vi ätit onyttigheter, haft lite 'disco' och varit ute på promenad med totte, mendelmassaklumpen som blev till en död lerklimp. haha. vi höll en jättesorglig begravning åt totte, vi sjösatte honom på en styroxbit spm vi buffade ut honom till havs med. rip totte ! nu just, innan de for, så lackade jag och lina mias naglar. de blev faktiskt skitsnygga ! så om ni ser henne någon dag ska ni be henne att visa sina naglar eftersom att de är snygga i världsklass ! har haft det jättekul idag och ska nu ta det lite lungt. fick lite huvudvärk av vårt lilla 'disco'. nu ska ni ha en bra fortsättning på höstlovet !

*fanny

tillbaka till vasa

godmorgon kära läsare ! igår kom vi hem från våran shoppingresa från tammerfors. vem visste att man kunde ha SÅ kul med sina släktingar ! jojo, jag har shoppat en massa finfina saker, se här vetja !

brun 'hängtröja' från gina tricot 5€
söt grön och svart kjol från jim & jill (rut m.fl) 5€
ett svart bälte med stort spänne från europe house 3.90€
en brun edc kofta från loppis 4.50€
vinterskor från seppälä x2 (ett par bruna & ett par svarta) ~ 70€
ett par röda skosnören med söta dödsskallar från europe house 2.90€
byxor från JC 19.95€
grå och svart t-skjorta från H&M man sidan 5€
jordgubbsparfym från yves rocher 5.90€
ja det var då min shoppinglista det. jag hade det jättebra i tammerfors men nu fortsätter det roliga här i vasa. HEJDÅ ! (:

*fanny

freaak out

godmorgon mina solstrålar (haha, detdär lät lite underligt), har inte hunnit skriva så mycket på bloggen. det har varit något knasigt med den andra datorn att man inte kunde fara till bloggen och blablabla. det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist. tror jag. på torsdag blir det höstlov ! sen pågår det enda till måndag. som ni redan vet så ska jag ju till tammerfors med mor, moster & syster. på lördag så ska mia komma till mej. har inte varit med henne på ett litet tag så. nu är klockan 10:43 och jag ska just börja cykla iväg till skolan, glömde göra matteläxan så jkag hoppas att jag får lite tid över att göra den i skolan. härligt väder förresten, soligt ! men nu ska jag cykla iväg till skolan så jag inte blir sen. hejdå !
*fanny


(hm, mystiskt redigerad bild ? texten, grisen ? wtf.)

shake your POM-POM !

tjabatjena, idag var det ju då audition till narnia. det gick väl helt okej, men vi skulle int sjunga någon 'egen' låt. men jag hoppas verkligen att jag kommer med så ni får lov att heja på mej ! efter det kom viveca till oss. haha, jag ids inte skriva ner vad vi gjorde, men jag kan säga att det inte var så normalt ! 
JAG ÄR LYCKLIG, DET ÄR KONVENT DEN 30 OKTOBER ! iihk, jag tror inte att någon fattar hur glad jag blir, som jag har längtat ! första i högstadiet, baby. nu är jag på danshumör efter att ha tänkt på konvent och dessutom sett igenom massor av avsnitt av americas best dancecrew.
imorgon är det skola igen, börjar halv 10 med gymnastik. det positiva med veckan är att det blir höstlov från torsdag - måndag. då ska jag med moster, mor & syster till tammerfors och shoppa ! vad ska ni själva göra på höstlovet då ? kramkram



*fanny

MJ, king of pop

hejsanhejsan, nu har jag just ritat klart en äldre bild på tyra banks. blev faktiskt jättenöjd ! ja, igår sov jag ju över hos matilda då, vi hade det jättemysigt, pratade om det mesta nästan hela kvällen. åt tortillas, såg på idol & friends. sen gjorde vi säkert mycket mera som inte skrivs ner här. sen på morgonen så försov man sej till dansen så ingen dans för mej idag då .. nåjo, morsan tyckte ju inte om det så hon blev fly förbannad å gormade i luren att jag måste ta mej hemåt. nu har det varit något orkesteruppträdande som jag medverkade i. det var ganska tråkigt . men imorgon så ska jag till wasa teater på audition till narnia. ihk, är jättespänd ! men jag vet inte ännu vad jag ska sjunga. funderar på christina aguileras 'hurt'. andra förslag ? KOMMENTERA ! lyssnar nu på massor av älskvärda låtar av the king of pop <3 nu ska jag ta och äta något gott och se på tv eller vara på datorn, så ha en bra rest av lördagen ! :D




gammal men god


*fanny



spotlight - jennifer hudson

godmorgon alla, nu är klockan 9:07 och jag ska cykla till skolan om en halvtimme tror jag. idag är det FREDAG ! & idag ska jag sova över hos matilda. vi ska sitta i en låda. haha, okej, den fatta ni säkert inte .. va ska ni kära läsare göra ? hejdå, ha en bra helg !

*fanny

(ingen rubrik)

hej, kom just hem från en joggingtur med rebecka. nog har man ju bra kondis nog, jag borde kanske förbättra den. nåjo, idag har inget egentligen hänt, som jag kommer på. hejdådå :)


(bilden har inget med texterna att göra. jag bara saknar denhäran favoritflickan)


Look at me what i've become. A Monster.

morgonmorot

jag vet nu inte om denna morgon är så god men, godmorgon iallafall ! uschh, ska just cykla iväg till skolan med en stormvarning där ute .. jippi, kommer att frysa skiten av mej medan jag blåser bort . nåjonåjo, nu ska jag ut i stormen .. men efter skolan så ska jag till madde och sen till teater, ciaoo !
*fanny

6.10

hej & golväll, idag har det väl inte hänt något speciellt tror jag. förutom att vi måste gå på någon jobbig hälsopromenad från skolan ... UUUUUSCH ! men jag och vicko smet in i skogen så det blev lite kortare. hmm, igår var det ju då 'mobbafanny-dagen' till er ära. menmen, vem säger att man behöver fira alla högtider ? nåjo, nu tror jag att jag skall fara ner till köket och fixar kanske en kladdkaka och sen ska jag se på house. mwahaha, imorgon börjar jag 11:10, SUCKEERS ! tror jag tar och skriver in ett litet inlägg då på samma gång. adjöadjö !
*fanny


en inte så gammal bild. saknar bara håret

söndag, suck ...

hejhej, idag är det ju då söndag. suuuuuck . ska säkert städa hela dagen, men imorgon är det skola. för en gångs skull ser jag faktiskt lite fram emot det, nej det händer inget speciellt, men jag vill bara träffa alla människor där !

idag läste jag i tidningen och hittade en annons om att wasa teater söker skådespelare till narnia. jag anmälde mej genast till audition och hoppas verkligen att jag kommer med, önska mej lycka till ! (:

*fanny

helghelghelg

hejsan alla glada :D, i helgen har jag haft filmmaraton med viveca igår. såg på "hide and seek", "säg att du älskar mej" & "män som hatar kvinnor". helt asballa filmer, SE DEM ! nåjonåjo, sen sov hon över. sen på morgonen for jag på dans och hon på stan, men sen for vi till henne och gjorda tacos och såg på "nightmare before x-mas" tror jag det var. sen har vi ritat lite underbara bilder och varit på datorn. men kul vart de iallafall i helgen ! imorgon är det ju då söndag. har lovat mor min att städa mitt bombnedslag till rum, suck ... men nu ska jag fortsätta att vara på datorn och chatta med folk, HA EN BRA FORTSÄTTNING PÅ HELGEN ! :)

*fanny

sorry guyys (;

eheh, ursäkta för den dåliga uppdateringen, har inte riktigt haft tid för sånt nu (eller så bevisar det bara att jag har slutat nolifea mej på datorn så ofta). det har hänt ganska mycket roliga saker sen jag skrev senast, but life's too short att skriva ner allt hela tiden så ni får nöja er med en snabbgenomgång av det jag minns ! lördag: då var det ju helsingfors som gällde ! söndag: var med kadi, mia & lina. såg på 'the grudge', gjorde franskisar (pommes frites för de outsidiga) och tog läskiga bilder måndag: hmmm .. let's see. jag komme rinte riktigt ihåg vad jag gjorde då. om nå läser detta som var me mig på månda, BERÄTTA ! tisdag: var jag ett litet tag med fanny onsdag: TEATEEEEER ! torsdag: chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill, ska kanske baka semlor med mor min.


okej, allt roligt som hänt under veckan kom ju såklart inte med eftersom att det mesta också har hänt i skolan, och som ni nu kanske har fattat så har jag ett hönsminne så jag kommer inte ihåg vad som hände nu på fläcken. menmen nu ska jag ta det lungt resten av kvällen, för att imorgon är det dagsverket ! jag och viveca ska fara till sportia och jobba där (med vad vet jag inte), så hejdå alla ! ;)
*fanny

RSS 2.0