meet me at the hotelroom

godkväll käre läsare, JA, jag bakade faktiskt en kladdkaka ! men vi hade ingen kakao så det blev oboy, hushållschoklad & kaffepulver istället. har inte smakat ännu utan ska äta den till efterrätt. idag har annars inget speciellt hänt. har haft det riktigt chillllll. nu lyssnar jag på pitbulls 'hotel room service'. oiiiiihh, konventfiilis ! längtar till februari. jepjep, inget mera intressant att berätta. imorgon är det redan skola?! usch, vad helgen flyger iväg snabbt ! gooood night, finland !

*fanny

slappsöndag

hellöu, var just på dan. var inte så mycket nytt där eftersom att hon lär ut dansen vi ska ha på juluppvisningen med den andra gruppen. men nog var det ju kul för det, dans som dans ! nu har jag just kommit hem och mamma börjar redan prata om städning i rummet. jisses, give me a break woman ! nu har jag lust för att baka en kladdkaka, så vi hörs senare, ciaooo :>



*fanny

random tankar

okej, jag vet inte varför, men helt plötsligt började jag just bara tänka på en massa saker.

alltid om man är typ 2 peroner och den ena är just som sådäran; 'usch vad jag hatar den personen ! hon är så ful !' vadå, hatar du henne/honom för att hn/hon är ful ? som om det är en riktig orsak ! utséendet är inget man kan göra något ut, förutom om man vill se ut som en plastikopererad idiot då. och ännu till om man frågar; 'vadå, tycker du inte bara om den personen för att den är ful?', 'men ... men, HON ÄR JU DEET !' svarar den och går iväg pissed off. förstå, sluta att kritisera folk du inte tycker om för deras utséende !

sen är det ju det här vanliga. man har tillexempel ritat en teckning på teckningen som man faktiskt blev nöjd över, och sen går man onödigt högt omkring och babblar om hur fuuul den ääääär, och hur dåååålig jag är på att ritaaaaa, bara så att alla andra ska komma 'nejnej, den är jättefin, nejnej, du är bääääst på att rita !'. är det bara jag som tycker att dethär är helt idiotiskt ? är det svårt att kunna stå för sin egna åsikt ? så är det just också med kläder. man kommer med en ny kjol man köpt och det första ens kompis kommer och gör är att kommentera hur fin den är, och själv svarar man bara; 'näää, dene ju skitful!' okej, varför köpa en dyr kjol som du tycker är ful ?! vem är så korkad att den köper dyra kläder som den inte ens tycker om? visst, man ska inte säga för mycket så det blir egoistiskt, for gods sake, VÅGA STÅ FÖR DIN EGEN ÅSIKT !

tanken med dehäran inläggen är att dagens fjortisar måste skaffa sej en egen åsikt och en nypa självförtroende.
mera orkar jag inte skriva ikväll, så godnatt ! :)

host host host

go' kväll ! har för ett tag sen kollat på 'wall-e' med mam & pap, men mam lämnade mej och pap, hyh. sen började dom kolla på mgp-nordic vilket jag verkligen inte orkade titta på så jag beslöt mej för att dra mej till datorn ! men det lilla jag såg av det gav mej inspiration till att kanske skriva en egen låt här någon dag. haha, kommer säkert inte bli till något, så lat som jag är, men vi får nu se. nu håller jag på med det jag gör som vanligt; lyssnar på aerosmith, bara för att dom är BÄST ! (damn, jag hatar den här datorn ! kan inte enns ladda upp en simpel bild på aerosmith ?!)
*fanny

dance fucker DANCE

heyyyy, idag började jag dagen klockan 11 med att fara på dans med sara, hanna & ekka och övade julprogrammet. efter det så cyklade jag hem med sara till mej. först så övade vi lite på dansen och sen så kom sara på den sjukt smarta idén; vi gör julkort och går och lämnar dem utanför folks dörrar ! okej, så var det ju inte riktigt. vi satte ett kort framför en dörr, ringde på och sprang iväg. hhä, det låter inte så kul, men det var mycket roligare ! sen klockan 3 var det dans igen, nu träningar till fm. vi kom dit några minuter före vi började, VI HANN ! dansen var rena rama träningspasset. sitter här fortfarande, helt svettig, röd och andfådd. borde ta en dusch här snart. dessutom har jag världens mest irriterande hosta som vägrar att fara bort ! men endå, ha en bra lördagkväll !

*fanny

ballongg

hejhej på dejdej, höhö, jag har ju varit på iscos och linas fåret shaun kalas ! jag & mia skulle ju baka en kladdkaka med fåret shaun åt bem (hehe, våran 'överraskning') men det blev en köpiskaka med strössel och sprutgrädde på. först så fick dom sina presenter; presentkort av alla ! allt som allt tjänade dom ungefär 75€ var ?! sen for vi ner och åt, naminamiii. efter det såg vi på 'the grudge 2' men det var bara jag & cessi som var intresserade eftersom att alla andra bara pratade. sen for pinja, cessi & elin och några minuter senare for också milon, utan att säga adjö ?! vilken tant. då lekte vi farfars kalsonger. hahahaha, hade inte lekt det sen 8års åldern ! vi satt och skrattade, lekte s.k ballonger och blev rädda för en papperspåse. det kanske inte låter så kul, men oj vad vi skratta ! nu är jag hemma och fick min  telefon jag glömt i mias brorsas bil, så nu kan jag sova lugnt. imorgon är det dans från 11-12 och sen igen halv tre tiden, tror jag. ska antingen på stan med sara medan eller så ska jag kolla med henne om hon kan komma hit istället, men det ser vi imorgon, GOOODNATT !

*fanny

fredag = fest

tjenatjena, idag är det freeedaaaag ! och det har dessutom varit ganska chill dag eftersom att det var innebandy i skolan; alltså att alla klasser i högstadiet tävlade. jag var inte med, eftersom att jag antagligen bara skulle hacka alla på fötterna. OBS OBS OBS, JAG FICK 5 I FYSIKPROVET !! hehe, ska nu inte säga att det var så bra men jag blev i allafall godkänd ! nu ikväll så ska jag, elin, milon, cessi, mi, lina & pinja till isco på hennes och linas fåret shaunkalas. haha, kommer säkert bli jättekul ! jag och mia har en liten egen surprise till dem, men det skriver jag sen, så ingen av dem smygtittar. nu har jag just ätit och klätt på mej, så nu väntar jag bara på mia som ska komma och plocka upp mej snart. HA EN FANTASTISK FREDAG !
*fanny



thuthuthursday

bonjour, idag var det ju då skola, och den goda nyheten med denna skoldag var ... *trumvirvel* ... jag fick 10- i mitt engelska prov !! hehehee. den dåliga nyheten med denna skoldag idag var att jag skämde ut mej. rejält. jo, det var så att jag, elle, vicko, lina & mia var i matsalen, bara var. sen vet jag int hur jag fick den galna idén att hoppa upp på ett av matsalsborden och börja dansa high school musical dans. och såklart kommer det just då en lärare förbi som bara råkar vara en väldigt god kompis till min mamma, som tillochmed varit på middag till oss ett antal gånger. ja så hoppar jag ju då ner medan hon står och fnissar ungefär; hehe, dålig timing ... sen springer vi iväg och skäms något litet. idag var jag hemma med min nypickade syster (hon fick vaccin om ni inte fattade min point) och haft det riktigt kul. nu kom mamma hem och smått irriterad över att systern glömt att städa moas (marsvinets) bur och jag glömt att fixa disken, så lets get to work, AAAAADIOS !


(en väldigt söt bild på syster när hon var liten)

*fanny

tråktråktråk

jag vet, jag vet, det här är redan mitt 3:dje inlägg idag men jag tänkte nu bara sätta in en bild jag ritat av mej för några veckor sen/någon månad sen TAMTARAA !


okej, bilderna är tagna med webcam eftersom att jag inte har en riktig kamera, så ni får ursäkta kvalitén. ge gärna feedback på vad jag kan förbättra !

här är ännu en bild jag ritat av tyra banks (tror jag?). samma webcam kvalité. 



*fanny

hm

nu har det inte hänt så mycket sen senaste inlägget jag skrev. har bara suttit framför teven eller tagit en lur. armen värker fortfarande trots värktabletten. jag skriver sen imorgon kanske, då dagen blir mera intressant.

*fanny

home sweet home .

hellöuu, idag vaknade jag med världens sjukaste arm och huvud. ajaj, så mam & pap lät mej stanna hemma ida då . är dessutom väldigt hes. nu när jag är så här pass rutten blir det knappast någon dans för mej. tjoho, ännu när det är fm-träningar .. nåja, det är sånt man får leva med. för tillfället sitter jag som vanligt och lyssnar på aerosmith, har börjat lyssna ovanligt mycket på dem nu? men ha det bra alla, och krya på er som tagit detta vaccin !
(tänkte ladda upp en bild på dem men datorn e trög)

*fanny

tisdag

hejhej som vanligt ! idag har det inte hät något speciellt. nästan alla i skolan var sjuka eller så for dom hem. på textilslöjden blev jag klar med min tunika/topp/klänning som jag kanske ska ha nästa konvent. blev faktiskt ganska nöjd ! sen efter skolan skulle jag och mia spela pingismen det blev inget eftersom att crisu, vicke, nico & jonas kom hela tiden ochpajade hela skiten, dom misshandlarna ... nu är jag hemma men jag ska inte på violin, armen efter vaccinet, ni vet. nu finnes det inget mera intressant att skriva förutom att jag har ont i nageln. hejdåå :D

*fanny

en dag med favoritflickerna

go' kväll alla, idag i skolan kom en liten chock. vi skulle ta svininfluensavaccin. jag har i nte sprutfobi eller något liknande så jag vet inte varför jag blev så orolig ?! nåjo, det gick ju bra då. först kändes det som om någon skulle ge en elektrisk stöt i armen (när honn pickade i nålen) och sen, några sekunder senare, började man känna hur vaccinet spred sej i armen i form av värk. sen kände jag mej helt drogad och somnade nästan. men sen kom matilda till mej. vi satt och lyssnade på musik tills vi for med rebecka och pantade flaskor. hon tjänade hela 6.30€ ! sen for vi till rebecka och åt negerkyssar. jag vet, man får inte säjaså, men det har nu bara fastnat enda sen jag varit liten. när vi varit där en stund for jag och matilda till mej och spelade nintendo wii; rayman raving rabbids 2, vilket vi inte gjort på så sjukt länge. heheh, det gick ju bra .. när rebecka kom till oss så tog vi först en lunchpaus och sedan så spelade guitar hero; vilket också gick väldigt bra ! sen for alla hem, en efter en och nu sitter jag här med verk i armen i höstmörkret. synes imorgon !

*fanny

nu ää de slut på helgen !

tjabatjenaaaaaaaoooiiiihhhhhkkkk, heh, jaa igår var jag till rosen med madde och christa på kvällen. vi hade det riktigt roligt ! först drack vi glögg och sen så spelade vi rita och gissa, men vi orkade inte spela klart och kollade på hip hip hora, för mej blev det ju andra gången i rad .. men det var kul endå, när christa satt och kritiserade alla ! sen var det ostbrick och DÅ hade risen sitt största blondemoment (fortfarande blond på insidan) ! vi drack julmust till och korken låg på bordet medan rosen satt  och vajade fram och tillbaka med flaskan. till slut när hon vajade litet större och välte nästan hela flaskan över sej så kom hennes utlåtande; ai va den öppen ? åjåj, stackars blondin .. sen efter någon timme så blev jag hemsjussad av rosens mamma.
idag så började jag dagen med att fara på dansträningar till fm. det var inte så mycket nytt där, eftersom att dansen vi bara testade den där gången är dansen vi ska dansa till på julfesten. men det gick ju i allafall bra ! efter dansen så for jag hem ett tag och sedan for jag till kadi. vi var inte där en lång stund utan for till julöppningen på torget. vi hade det kul på stan, särskilt när vi for till fantoy och lekte med en tågbana med en liten unge som skrattade när vi drämmde tåget i väggen. dessutom träffade man jätte många på stan som man inte sett på ett tag! jo, sen kom julia d och emma j, men vi hann bara sitta i hesburger och se på raketerna tillsammans tills jag måste fara hem. dessutom, nu har jag tillochmed blivit med på facebook ! ojojojoooj ! nu har jag just gjort matteläxan tills imorn och nu ska jag avsluta inlägget, hänga upp tvätt och fara i bastun. så CIAOO BELLAASS

*fanny

mycket & lite till

tjabatjena, igår var jag med viveca, elle & mia till lina på hennes födelsedags KALAS. först kom jag, elle & vicko dit och gav presenterna. av elle och vicko fick hon ett presentkort till en fotoaffär här i stan och av mej fick hon en fult ritad bild på henne och mej, men det är ju tanken som räknas ! sen kom mia och gav hennes och min present som var två showergel från the body shop. sen satte vi oss ner och åt och pratade helt sjukt länge om massor av minnen från eftis och dagis och kom överens om att alla var BIAAAATCHES när dom var småa ! sen såg vi på 'hip hip hora' för 1230 132 058201 8502 gången. jag vet inte varför, men sen började jag och mia leka fjortisfyllon ? fattar inte varför .. sen efter ett tag gick vi alla ut och då måste elle fara. när elle for gick vi ut på en långlång promenad. vi for till eftis och dagis och upplevde massor av flashbacks. jo, nångång måste vi ju också fara hem så efter promenaden kom vickos pappa och hämtade oss. hade det så sjukt roligt igår !

nu idag har jag varit och storshoppat med mamma för en gångs skull !
två t-skjortor för 5€ (?!)
ett par låga klackskor med högt skaft
ett par fake-uggs
ett par dansskor
ett par gråa collagebyxor

höhö, det kanske inte var så mycket för er men nog för mej! nu väntar jag på att far min ska komma och skjutsa mej till rosen så ska vi ha filmkväll, HA DET GÖTT !

*fanny

kväll

tjaaa, nu är jag hemma. jo, det blev fakiskt så att jag var på stan och försökte ta mej in på discot! jag bara sa till pappa att jag 'for till kadi', hähä. det var jättekul där, men vi kom tyvärr inte in i självaste discosalen, men jag och kadi slapp in i skolan. hahaha, det var skitkul där men det ska jag berätta till dej om du så frågar någon gång personligen ! sen for jag, lina. kadi, fillo & jussi ti mcdonalds, sen måste jag hem till en förbannad mor på grund av att jag var hemma en halvtimma försent ..
nu har jag övat på fysikprov sen jag kom hem. usch, jag hatar fysik med illman .. jepjep, nu visste ni det HA EN BRA KVÄLL, HOPPAS DU INTE HAR MJÄLL !

*fanny

utvecklingssamtal + disco = inte så bra kombination

yoyoyoyooooo, idag har det då varit skola, då kom författaren till 'adam & eva' dit. han var skitcool. nåjo, sen hände de inte något mera speciellt.
idag är det disco i övis, MEN, också utvecklingssamtal .. får säkert inte fara på discot, farsgubben är ju med så. men jag ska försöka tvinga honom! nu är jag trött och hungrig efter en hel dag i skolan. ska ner och äta om några minuter så ciao :)))


*fanny

kort snabbinlägg

nu är jag hemma från skolan ! jag åt just upp ett nudelpaket *nammmm* och ska om ungefär 15 minuter börja cykla iväg till dansen. höhö, det här var ju ett intressant inlägg. HEJDÅ

*fanny

i thought i told ya. imma star

god morgonnnn, okej, rubriken; ta den inte seriöst, jag bara älskar dendäran låten - imma star. nu är klockan 10:25 och jag ska starta till skolan om kanskeeeeee 25 minuter ? jaja, idag så är det ju då skola till kvart över 2 (great, mina två 'fvoritämnen'; matte & fysik ..) sen far jag hem och äter och sen far jag på dans. efter det är jag på stan en timma å VIPS har jag teater klockan 6. sen kommer jag äntligen hem ! höhö, det var min dag i kvadrat, säjer vi.
nu för tillfället sitter jag och lyssnar på musik på vivecas ipod + hennes underbara headset. jag måste skaffa 'hörmuffehörlurar' (vad ska man annars kalla dem ?) ! eftersom att sånadära vanliga hörluror som man ploppar in i örat, faller bara ut hela tiden. men nu ska jag inte skriva mera, ska se vad jag ska hitta på nu, TJENISTJENIS !


denhär bilden ska jag tror jag rita av :)

*fanny

tisdag

hejsan, idag var det skola och någon såndäran konsert, den var rolig. sen var det textilslöjd och jag fick låna vivecas musik och hon min. sen efter skolan så fick jag också lna hem dem, muhahahahaaaa :D
men nu ska systern min till datorn så detta blev ett snabbinlägg, hejdå :)
*fanny

gottgott

halåhalå, idag var det ju då skola som vanligt. hände inget speciellt där då, förutom att alla gubbar i klassen skadade mej hela tiden. KVINNOMISSHANDEL ! hähähä. sen for jag till matilda och vi såg på ett sjukt bra friends avsnitt ! håller med matilda; en av de bästa ! vi var inte såååå länge hos henne frö sen skulle vi iväg till bildkonstens knytkalas. blev skjussade dit med matildas syrra, hähä dunkabilen. på bildkonsten åt jag nästan bara och samtalade med de andra. har säkert gått upp 5 kg, menmen, det är bra för mej att få lite mera kött på benen ! eller ska man säja fläsk runt magen. nu är jag hemma och min syster åt just upp de sista kexsmulorna som jag sparade åt henne, det kräket. mer intressant som ni skulle orka läsa om finns inte, så HA EN BRA KVÄLL, JAG VILL EJ HA SKÄLL !

*fanny

aerosmith

hejhopp, idag var jag heller inte med matilda, men kanske före bildkonsten imorgon ? då är det dessutom knytkalas, vilket betyder då att det är sista gången .. mindre kul. idag har det varit en skön dag. har sitt på filmen 'fragile' som rosen lånade till mej. så sjuuuukt bra, rekommenderas VARMT & STORT ! hähä, sen har jag bara tagit det absolut lugnt. för tillfället sitter jag här och lyssnar på aerosmith. dom äger. nu kommer jag inte på något mera att skriva, fortfarande, idéer på vad jag ska rita ? KOMMENTERA ! då kanske jag lägger ut den tillochmed ! haha, vilket erbjudande alltså !



*fanny

snösöndag

gormårrrrrn, eller ska man säja goddag ? vad vet jag. men endå, igår var jag inte med matilda så idag så ska vi vara. muähähä, sitter nu och lyssnar på massa bon jovi låtar som väcker minnen från hangö ! good times. nu ska jag och göra rent i mitt marsus skitfyllda bur. jooy .. TJENAMORS, PÅ GRAVEN VILL JG HA ETT KORS !


*fanny

nolife

jisses, tre inl'gg på en dag, redan ?! okej, så nolife är jag tydligen .. men jag ville bara att ni skulle beskåda mitt hår jag just fixat ! hähä, lite 50/60-tals inspirerat. ser inte lika bra up på bild som det gjorde i verkligheten .. så här har ni det; TADAAA !
         

jeeeij ?!

JAG KOM INTE MED I NARNIA. klart är det ju lite sorgligt att jag inte kom med men jag är mera lycklig än ledsen nu ! 1. jag får åka till hemavan, tar kanske med matilda då 2. om jag skulle kommit med så skulle ja måste välja mellan hiphop-fm eller narnia men nu är de 100% säkert; HIPHOP FM !
*fanny

förslag ?

nu är jag tillbaka från dansen ! vi håller på med julprogrammet som faktiskt visar sej att bli riktigt bra ! idag skulle jag gärna ta det lugnt, baka semlor & se på mr. bean, har inte sett p det sen flera år tillbaka. men annars skulle jag vara med matilda idag kanske, hon kanske vill se på mr. bean med mej !
som ni säkert alla vet älskar jag att rita, men jag orkar aldrig lägga ut bilderna på bloggen så ni har aldrig sett mina 'konstverk' men jag skriver ju om dem, nu skulle jag behöva din hjälp med att komma på vad jag ska rita här näst ! haha, det där lät löjligt men för tillfället har jag ingen fantasi att komma på något eget, så kommentera gärna om du har idéer ! jep mer kommer jag inte på att skriva, så ha en bra lördag ! :)

*fanny

bästa natt/kväll i november

igår var jag till sundom med kadi, acke, saran, para, emma J & linnea. vi hade det jättejättekul ! först var vi då vid vinden. där hände det inget speciellt. men där träffade man massa folk såsom matilda, rebecka, hanna, josse & många flera. i tråkigheten gick vi ut på en promenad men emma stannade inne så vi ringde åt henne och sjöng en 'saknar dej sång. jättefint lät det. sen skämde para & kadi ut sej för en främmande gubbe (no sirty detaljs). n'r vi kom tillbaka till vinden hade vi american football på 'åkern' (?) mwhahahaha, jag lyckades med att brotta ner nästan alla ! sen kom vi in smoking hot, men sen for vi till linnea på karaokenight ! det var så jättehärligt, alla sjöng jättefint ! nu är man helt hes och snart ska jag iväg på dans så chingalingg

*fanny

fredagen den 13 :oo

godmorgon, idag är det ju fredagen den trettonde ! det hade jag inte konstaterat förrän jag tog upp tidningen för att läsa serierna. nu är klockan 9:22 och jag ska börja pallra mej iväg till skolan, så det här blev bara ett kort inlägg, hejdå

fredagsmys imorgon då

tjabatjenahallåuu, idag har det nu inte hänt något speciellt, alltså en helt vanlig tråkdag. har nästan inte ätit något idag. i skolan var det äcklig mat, både vegetariska och normala, och sedan här hemma i min vrålhungrighet så blev det en risotto som lukta spya + hemmagjord korv son var torr & hård. blääeee. imorgon är det dags för fredagsmyyyyyyyys ! då ska jag & acke till kadi och sedan till vinden. men nu kommer jag inte på mera intressanta saker att skriva ner så hejdå :)
*fanny

waynes coffee

godkvällgodkväll, idag är det tvillingarna karolina & daniels födelsedag, så grattis igen ! ja, idag var det då en skoldag som vanligt. sen for jag på stan, så kom isco och sen kom lina. vi for till waynes coffee & satt och prata i ca 2 timmar. alla drack 3 koppar kaffe var, namnammmmm. jag drack; en megabamse kopp med caffé mocca, ett högt glas med chai latte & en normalstor kopp kaffe med mjölk & socker. ja, där satt vi och skrattade åt allt möjligt. hahah, halsu hälsovårdare - gunnar gynekolog på natten, linda lättmjälk & mjöle.  sen blev alla lite konstiga ... nåjo, jag och lina for sen till teatern där båda var helt dödströtta. men det var endå kul. nu är jag hemma med torra läppar . ajaj. hejsveeej
*fanny

kvällstankar och händelser

hej igeen, nå sedan jag skrev senast har jag varit på violin och bakat en kaka hos rebecka. det var ett tag sen jag var med henne + att kakan blev en av de godaste ! hhehe, har bakat ett antal kakor vi två. nu vill min påfrestande mor att jag ska sova så SWEET DREAMS :)

*fanny

IIIIIH, HAPPY HAPPY HAPPY !

MWAAAAAAAAAAAAH, JAG KOM MED I HIPHOP-FM ! så jukt glad ! kom både med i pieniryhmän och muodestelma gruppen. aaaaaaaaaa, nu vill jag fira med tårtaa men jag har inte tid att baka.
idag har det inte annars hänt något speciellt. KOM IHÅG ATT VA GLAD, TA ETT MÅNSKENSBAD !

*fanny

dotdotdot

tjeenare, jeps har för ett tag sen avslutet en 3 rättersfarsdagsmiddag. blev så mätt att jag måste sätta mej ner. imorgon har vi ingen gymnastik så vi börjar klockan kvart före 12, hähähähähhhääää ! nu, i min tråkighet, har jag lockat håret (som nästan har farit helt ner) och fuxat ett skitgrymt smink åt mej med bara kajal. blev ganska stolt. tyck till själv ! ;) *fanny

     

farsdag, tråkdag

hejhej, igår var jag ju hos viveca på filmkväll med mia, lina & elle. nope, det kom inte mera personer än så men vi hade det endå så sjukt kul ! först skulle vi se på 'hannibal 2' men vi orkade inte, så vi hoppade typ 10 scener eller så. speltid ~ ca 30 min. sen såg vi på 'shutter'. så sjukt läskig och bra, REKOMENDERAS VARMT, SE DEN SE DEN SE DEN ! sen for elle hem och vi ut och pomppa på pomppimattan som hade ett tjockt snötäcke över sej. sen efter en tids hoppande så for vi och såg början av 'the grudge 2', men sen måste jag och mia fara hem. haha, undrar hur viveca och lina klarade sej utan oss (ironi) ? när jag kom hem såg familjen på 'desperate hours', den var också bra ! men jag hängde inte med så mycket eftersom att jag höll på att somna.

idag är det då farsdag. vi skulle vakna 8 (jag skulle väcka alla) och väcka farsgubben så att han fick frukost på
sängen. resultat = alla vaknade klockan halv 10 av att pappa försökte väcka oss alla med att ropa & spela piano. hehe ... annars har det varit boooring. lockade just håret mitt i tråkigheten. men nu tror jag att jag ska gottgöra pappa, från imorse, med att hjälpa honom med farsdagsmiddagen. TJENAHALLÅDÅ!

*fanny

SNÖ, BABY !

DET ÄR SNÖ ! yess, äntligen så börjar det bli vinter ! jao, idag så var jag på dans med sara & hanna. det var bra som vanligt. sen idag så ska jag, mia, lina & elle till vicko på filmkbäll. jag är inte säker på om det skulle komma mera folk... men det får vi ju se sen ! nu har jag fastnat vid en make up 'ritual' till sailor moon av mishelle phan. se den om ni har lust. slutorden är väldigt fina (;
*fanny

i wanna make a change, for once in my life

heeeeeej, idag var det då tråkig skoldag som vanligt, men sen for jag, elle, vicko, mia & lina och hämta pengar så att vi kunde fara på 'this is it', den heliga filmen. först for jag, elle & vicko till McDonalds och åt, haha, sen blandade vi en jätte äcklig sörja, när man smakade en droppe så spydde man nästan. den innehöll; två burkar vitlöksmajonäs(dip), fleraflera koppar med ketchup, 11201504512302556230 påsar med salt, peppar och socker. nami... sen for vi till filmen och så kom mia & lina. filmen var totalt underbar. satt och grät nästan hela halva filmen. michael jackson var, är och kommer alltid att vara min idol. jag har dessutom bestämt att hedra honom. det var en sak han mest av allt ville göra innan han lämnade oss. make a change. så därför tänker jag uppfylla hans enda stora önskan. jag ska göra så gott jag kan, men det är svårt ensam. så gör det för min, mj's & hela världens skull. HEAL THE WORLD, AND MAKE IT A BETTER PLACE !



*fanny

nu är det slut på veckan det är dags för fregadsMYYYYYYYYYS

haha, alla måste vi ju älska OLW:s 'fredagsmys'-reklam ! ja, men idag är det ju då slut på veckan, alltså fredag. nu är klockan ungefär 9 och jag ska pallra mej till skolan om ungefär en halvtimma. igår på uttagningarna gick det nog ganska bra, hoppas jag i allafall.
jag kom just att tänka på. hur orkar man vara en s.k 'känd bloggare' ? jag menar, sitta framför datorn var 10nde minut och skriva ointressanta saker man har gjort ? vad tjänar det till ? tänk hur nolife det är att hålla på sådäran, sitter framför datorn ungefär hela dagen och skriver. och folk som ser bloggande som ett yrke, förstår jag mej verkligen inte på ! visst, jag har en blogg själv, men jag ser det mera som en dagbok. en sak som jag inte tål heller är när folk försöker tro att de är just en känd bloggare. varför vill man tro det ? om ni väljer ett yrke, ta något nödvändigt kanske gör något åt folk, hjälper folk, vadsom helst men förgudsskull inte bloggare ! men alla har ett val i livet och det här är mitt val, min åsikt.
inspirationen jag fått till detta inlägg är av matilda, bäst & SMARTAST

*fanny

huvudvärk

hej alla läsare som orkar läsa min ointressantra blogg. nu sitter jag med huvudvärk. är olidligt trött, vilket jag har varit hela dagen, men det får jag inte vara för att det är uttagningar till hiphop-fm om ungefär en timme ! wish me good luck ! idag, piss dag. har varit trött och så, ni vet, en usel dag helt enkelt. inget stort dåligt, men just sådär .. dålig. nu ska jag förgylla dagen med att fylla diskmaskinen, så farväl, ät upp en kamel ! (stavningen rimmade inte, men sej det och ni fattar ;D)

*fanny

fanny, ketchupälskaren

hejsanhejsan, idag var det då skola, och sen efter det så var jag på stan med fillo och elin. hahahaha, vi hade det skitkul ! förrst var vi i RC och gick runt, men sen var alla smått hungriga så i for till McDonalds. där åt alla, och blev betjänade av en japan, som visserligen pratade svenska, men vi förstod nästan ingenting av vad han sa endå ! då förstod jag att fillo var min själsfrände. hon äter också ketchup när hon är pank på stan ! när vi ätit klart, och skrattat ett tag, gick vi ut och vandrade lite. elin blev så störd på mej, som gick och smaskade i mej ketchup, så att hon kastade upp burken i luften så att den landade i hennes hår. jag och fillo skrattade så vi inte fck luft medan elin gick förbannat mot mäkken i behov att torka sej i håret. haha, skrattar ännu åt detdär ! nåjo, sen efter någon timmes vandring på stan så skulle elin snart fara så vi tänkte förgylla hennes sista minuter med at gå in i en babykläderbutik med en halsduk under jackan i hopp om att se ut som gravida trettonåringar. elin stannade där ute och helt plötsligt var hon försvunnen ! sen efter kanske en timme måste jag fara hem, för att klockan 6 hade jag teater. vi spelade in radioteater om 'vem ska trösta knyttet'. ojoj, mina magmuskler äro döda efter allt skrattande idag ! självklart kom det mesta inte med men det får ni leva utan. nu har jag just gjort moddaläxan; forskning om sitt eget namn, och det visar sig att fanny betyder fransk flicka ? jep, sen skulle vi också kolla om det fanns kända personer som hade samma namn som en själv. fastnade särskilt för fanny kaplan. sök på hennes namn på google och LÄS ! hon var cool. nu har jag skrivit så mycket att antagligen ingen orkar läsa detta, men den som gjort det får en guldstjärna. TACK OCH GODNATT !

*fanny, den franska ketchupälskande flickan

IMMA BE

hej alla glada, idag har det varit en härlig dag. jag vet inte varför just den här dagen, men jag har varit jätteglad och haft det jättekul idag. tänker inte skriva ner händelserna i skolan, egen humor you know. jeep, när jag kom hem hade jag en underbar middag med min syster, heheheee, sen for jag på violin. det gick faktiskt bra ! haha, positiva dagen eller ?
nu sitter jag och lyssnar på musik, imma beeeeee <3 morgondagens schema blir; skola (11:10, hähä), fara till stan med fillo, teater. sen på torsdag ska jag söka till fm-uttagningarna i hiphop.
hahaha, vi säljer sånadära kex-, kokosboll- och godisburkar från skolan. har inte sålt en enda ännu, eller jag gav en åt ele, hon betalar imorgon. sen ska väl rebecka också köpa imorgon. och nån lärare också.. hjälp, jag har ju sålt massor ! men nu orkar jag inte skriva mera, lämna en kommentar om du vill ha nån såndä burk, 6.50 €/burk. ciaooo

*fanny

svininfluensan ...

heyyy, idag var det då vanlig skoldag. på morgonen var det simning, immade inte, var lite sjuk. men där såg jag väääääärldens snyggaste kille ! jag drunknade nästan i mitt eget dregel, så snygg var han ! jaja, men mer detaljer får ni inte. sen i skolan var det så då att jag var totalt förälskad i denhäran gbbens sixpck, så jag pressade gubbarna i klassen att dra 50 situps var, hähä. kom överens med dem att de ska göra 50 situpe minst 5 ggr pär dag. okej, nog snackat om det här! sen efter skolan skulle jag & emil till wasa teater på den 2:dra uttagningen. nu var det så att lektionen min slutade 15:35 och vi skulle vara där halv. men svinet till finskaläraren släppte mej inte tidigare så jag kom typ 10 minuter sent. nåjo, där var det j ganska bra, jag tyckte det gick bra, så ni får hålla tummarna för mej nu ! sen åt jag thaimat med viveca, sen for vi till bildkonsten, där var det någon animationsgubbe som lärde oss om animation. om ni inte har listat ut det så ska vi hålla på me animation då. sen väntade jag & kadi på vickos och matildas parents. men sen for vi hem och jag är det nu fortfarande. 
uschhhh, idag läste jag och hörde jag att det var 151 elever i en skola här i vasa som fått svininfluensan, trodde jag tills systern min rättade mej just. visade motsatsen så att säga ...  köklot / sister. ajaj . nu ska jag fara och sova, hähä. gonatt, köp en katt !

*fanny

parfymmannen

tjabatjenahallåaaa, nu sitter jag här med viveca som jag har haft det allmänt trevligt med. vi såg på en urskit vampyrfilm men sen såg vi på 'the parfumue'. jättebra film, se den ! muhaaah, den var särskilt gosig i slutet, haha ! sen har vi också gjort lite saker till våran minneslåda vi ska gräva ner i slutet av sjuen. kommer säkert att skriva om det sen när det är dags ! men nu ska vi fortsätta att ha kul, så hejdå, det är tungt att gå, så ta en cykel men tappa inte din nyckel !



*fanny

chhill

jeps, ännu en dag utan någånting roligt att göra. igår blev det inte något roligare än att jag och systern så på filmen '40 days and 40 nights', eller det var väl nästan bara jag som såg på den eftersom syrran somna. filmen var väl helt okej. idag då ... hm, ska kanske rita lite, får väl se vad jag hittar på. men hejdå så länge (:
*fanny

RSS 2.0