finally, we're together!

YESSYESSYESSYESS, NU HAR JAG FÅTT MIN D3000!!
fick den idag av dädi, blev skiiiitgla när han sa att han hade den i bilen. nu har jag haft den på några timmars laddning så ska om ett tag testa lite grann. förutom det vanliga objektivet så kom det också en kameraväska och ett 55mm-200mm objektiv.
var på dans för ett tag sen. gick riktigt bra. imorgon är det fredag. ele är tyvärr borta i skolan igen. vi får ut engelskaprovet, usch. slutar ett och far då till stan för att köpta presenter. sen på kvällen drar vi till vinden igen!
*fanny

sista september

morsning, började idag klockan kvart före 10, chilllll. nåjo, i skolan var det ganska tråkigt. ele var sjuk så jag var 'helt ensam' i klassen. så jag var smått trött och 'deppig', höhöh. nåjo, sista lektionen var det illmans fysikprov. uschuschusch, ville gräva ner mej. jag verkligen hatar fysik med han, hoppas så himla mycket att jag får byta grupp! nåjo, kom hem och ville dränka mej i glass. men nörjde mej med några smörgåsar dränkta i ost istället framför teven. ska nu snart om mindre än en timme på violin och sen dans, som vanligt. gudbaj!



ONSDAGEN!

HEJ, skrev inte för att jag kollade på idol, hähä. men idag då! dagen började med modda och thank god hade vi inte hondär bitchen igen utan ksk. efteråt så var det engelska och vi hade prov som gick rent ut sagt förjävlit. tror att det blev historiens sämsta engelskaprov för mej! nåjo, finska. chill. emil somnade så jag kastade en bok i huvudet på han, äkta humor såntdär! efter finskan var det textil. skönt! jag och ele blev nästan färdiga med 'badass'-shortsen. men inte ännu. efter timmen slutade vi och jag for sen till stan och mötte upp cela & joska och sen for vi på dans. gick riktigt bra! sen så väntade jag i en timme som vanligt men för en gångs skull hade jag sällskap, av sara! det var riktigt trevligt; pratade en massa. sen började house och det var såååå himla kul! blev röd & svettig som en tomat i duschen (?) men det var endå jättekul. sen kom jag hem och hade minispa och kollade sen på idol men kebab. njammiiii. imorgon är det torsdag och jag börjar 9:45. halleluja, får äntligen sova lite längre! nästa vecka byter vi period. redan? allt har gått så snabbt! nåjo, men om 2 minuter börjar 'välkommen åter', så hejdå!



vakert bild.

*fanny

ONSDAGEN, om ett tag

hejhej, idag her det varit en lång och rolig dag. men jag kom jsut från träningarna och känner mej helt död så jag ska ta och skämma bort mej lite med facemasks och sånt, efteråt ska jag ta och göra dropscones igen. skriver efter det (eller efter idol..) synes!

*fanny

JESSICA, KADI & FNY

tjabatjenahallå, idag har det varit en riktigt trevlig dag! GRATTIS TILL CRISU IDAG! och alla andra som fyller! började dagen ute i kylan med orientering i skogen med elle & lina. var ganska chill, pratade mest. efteråt så var det matte, gick ganska snabbt. sen hälsokunskap då vi kollade klart på 'hiphiphora'. riktigt skoj! och efter det var det engelska som gick ganska segt. sen cyklade jag hem med rebecka och åt nudlar med syrran. sen for jag med kadi & jessica til lhese och käkade minipehmisar, NAM! så skulle jessica fara till McD. och köpa en cheesehamburgare men hon kom aldrig tillbaka. jag och kadi blev smått oroliga men sen ringde hon och sa att hon stannade och pratade med julia d & cela. så vi for dit istället. så satt vi där en stund och for sen till kadi & ut och fota. blev jättefina bilder på oss alla! men när vi skulle se på dom på kadis dator så funkade inte det så vi drack varm choklad med choklad och såg på bolibompa istället. favoritprogram! när det tog slut såg vi lite av en skitfreaky film ech sen måste jag och jessica börja fara. nu måste jag tömma diskmaskinen innan idol börjar, mami får spunk. hinner tyvärr inte skriva imorgon förrän kvällen så hejhej!


avslutar inlägget med en bra låt

*fanny

ikväll!

shalåu, jag skrev senast.... någon timme före bildkonsten! bildokonsten var skitrolig! vet inte vad jag och kadi hade för fel egentligen bara fjomsade en massa kul, haha! efteråt så for vi till stan och skulle se var vi kunde äta och vi tog varsin cheeseburger vid mäcken. skulle också ta varsin milkshake men dom höll på att rengöra maskinen så vi fick det inte, tyvärr, snyft. efter att vi ätit for vi till hesburger. wuhu! folk måste ju trott att vi var smått knäppa när de såg oss vandra över från mcdonald's till hese. jösses. tog 2 minipehmisar var. och den sista minipehmisen var skitstor! tack den finlandssvenska kassatanten! våran teori blev att hon gav extra mycket glass till oss för att A) vi var finlandssvenska, eller B) dom ville få slut på glassen. röstar på a. sen efter glassen cyklade vi hem och kollade på idol. var smått besviken hur de inte levererade så bra jag trott, men linda & chris var faktiskt bäst tycker jag! nu har jag svarat på mina frågor (wihu) och borde nu gå och sova. GONATT


jihu!

*fanny

SVAR TILL FRÅGESTUNDEN

NU KOMMER ALLA SVAREN! tack jättemycket till er som frågat! ställer nog till med en till frågestund i framtiden, det var ju skitkul att svara på alla frågor, hähä.
1.va e ditt favoritprogram?
2.bästa låten?
3.sku du flytta ti bgs?
4.vem e dina närmsta kompisar? :)
5.ja gillar din klädstil, så varifrån får du allt? ;D
6.hu börja du blogga?
1. hum, kanske 'how i met your mother', 'idol', 'tyra show' eller 'top model'
2. dream on - aerosmith
3. har flera 100000000 gånger funderat på det, men skulle endå kännas konstigt att lämna övis.
4. har många men dom närmsta är nog min syster felicia, matilda, rebecka & ele.
5. det mesta har jag ärvt från felicia eller kompisar haha, men jag vet faktiskt inte, tack iallafall! :)
6. förr var man alltid på en hemsida som hette berusad.org (gamla goa tider) och där kunde man skriva i dagbok. men den överflödade av text så jag började blogga istället.

tycker du om din skola?
jo, den duger! ibland så vill man bara försvinna någon annanstans men oftast om man tänker efter har man alltid nästan kul.

uuuuhhh, frågestund, uuuh nisse!
nååååhhh, vem e jaaaaaaa????? XDDDDDDDDDD
hummmmmmmm, kan deet månne vara viveca???? xPP

om du var en maträtt vilken skulle du vara då? ;)
en köttbulle! dom verkar bara så mysigt runda och goa

1. va heter du i andra namn??
2. kan du spanskaaa?
3. va e bätree ketchup elr senap???
4. visst e smeeelt ost gått???
5. e du rik eller pank nuu?
6. dina favoo kläder?
7. va har du på dej nuuu?
8. klåttar du myki?
9. kan du lära dej å äta långsammare?? :DDD
10. mhhhh, va stod de i ditt senaste sms ??
1. sofia
2. nej tyvärr. om inte muchos gustos räknas?
3. KETCHUP!! senap smakar blä
4. godast!
5. för tillfället ser jag mej som pank om man tänker att jag fick månadspeng för... 2 veckor sen, ehe
6. någon kjol, spelar ingen roll vilken, då är jag lycklig!
7. jeans och någon gammal dödskallepaita, hehe
8. mat; nej, hähä. klottar som att rita; inte lika mycket som förr men sådär
9. NÄ, muhahahaha!
10. ska se.. 'sundom! :D där på samma väg som sara bor på ;)'

do you wna be a billionaire so fuckin bad? muchos gustus.... gustus, låter som en sötishäst, kom nu pålle gustus
jees ai duuu

1. har du nånsin rökt?
2. har du nånsin druckit?
3. e du kär just nu? :)
4. favoritklädesplagg? bild? :D
5. favoritmat!
6. om du sku måsta åka ti en öde ö & bara fick ta me dej 3 saker, va sku de isåfall vara? :D
1. nejp, är faktiskt skitstolt över det, HA!
2. smakat har väl nästan varenda kotte
3. nej tyvärr, skulle gärna vilja vara det
4. hm... har typ tusen kjolar så nån av dem! hittade tyvärr ingen bild, har inga helbildsbilder på mej :( men ja kan lova att jag smätta in några outfitter när kameran är i min hand!
5. supersvår fråga, eftersom att jag nästan äter allt som kommer i min väg! men kanske chinese-food?
6. 1000000000 cheeseballspåsar, 10000000000 liter coca cola och.... deodorant.. (?)

1. vad är din favorit butik?
2. berätta om några roliga minnen
3. vem är din bästa kompis?
4. hur trivs du i övis?
1. H&M! hittar alltid billigt och snyggt där i min stil! men är tyvärr alltid nästan pank när jag ska ha kläder, så jag shoppar aldrig kläder
2. ojoj, finns tusen miljoner att välja mellan men kanske alla stafettkarnevaler, lägerskolan, alla gånger vi har sneakat in på discon & när jag farit med matilda till hangö. några få av de flesta!
3. alla mina kompisar betyder massa för mej! men om jag måste välja blir det nog de samma som där högre upp! men ni alla betyder endå massa <3
4. helt bra nog, man överlever och har kul för det mesta!

justja!

ps. frågestundens svar kommer ikväll efter bildkonsten, hähä. tack förresten för alla frågor, har ju endå fått ganska mycket! trodde jag fick mindre. men endå, stay tuned!

dagen i sin korthet

morjens, idag har det varit riktigt chill dag. började tyävrr med fysik men illman for efter en halvtimme så vi hade nån chillgubbe som bara lät oss sitta resten av tiden. sen var det musik och musikläraren var inte i skolan (igen...) så vi hade rella-anna. gick väl helt okå. sen så hade vi gymnastik, innomhus. thank god, skulle inte överlevt en minut i den här kylan! men annars var lektionen trevlig och sen så hade vi mindre trevliga lektioner; finska & fysik stöd (till provet). även om dethär med fysikstödet är frivilligt går jag. vet inte vad jag tar mej till om jag får en till 5a i betyget. hellre ful & smart än vacker & korkad. nu ska jag fara och äta och sen till bildkonsten, tjosan!



*fanny

!!!!!!!!!!!

FIFÄÄÄN VA BLOGG.SE E CP!!!!!!
förslag på vilken sida man ska byta till? blogspot? devote?

+_+

hej, har inte en aning om varför jag smättar in ett inlägg just nu? har smått tråkigt och har läst såpass många bloggar så jag fick lust. wuhu, jag svara på mina egna frågor! ballt.
JAG VILL UT OCH DANSA! längtar så himla mycket till konvent eller liknande! om nån skulle fråga vilken den underbaraste känslan skulle vara skulle jag svara konvent. älskar att bara stå och 'gunga med till musiken' mitt på dansgolvet med hög musik, basso och massa folk, där hör jag hemma. funderar därför att kanske fara på solf som är om några veckor. hm. inte så säker eftersom att det är så många 'gamlingar' där, haha! men ni fattar, äldre än mej alltså. men jag tror jag far, annars pamar jag nog. nej nu ska jag nog och sova. skriver först imorgon kväll tror jag, då kommer också svaren till frågestunden (ännu lite tid kvar, höhö, reklamera mera!). kanske kommer nångång mellan skolan & bildkonsten, men vad vet jag. sov gott!


soon we well be together my darling! oj.. dethär var ju en bild på en d40? fään.

*fanny

IGÅR & IDAG

morsning, igår blev det ju inte så mycket skrivande eftersom att jag hade så mycket kul, hähä. efter att jag farit hem från linnea så började jag skriva mitt tal till ele. jag skrev det hela på en halv wessapappersrulle så de skulle se sådär coolt ut när man ska läsa det och allting bara rullas ut, hähä, badass like. efter det så for jag till stan en stund där jag mötte upp mia & lina (som for en kort stund senare. jag och mia gick runt och hittade sen en present till ele, hände egentligen inget speciellt på stan. sen for jag hem. fixade lite eles present och om ett tag så kom elle & hämtade upp mej. när vi kom dit åt gav vi våra presenter till fjortisen och började genast snaska i oss cheeseballsen, hähä. sen efter ett tag så kom resten och jag läste mitt fina tal. det var faktiskt skitbra. sen så for vi väl ut lite grann, sen in och åt pizza och bara fjantade oss resten av natten! okej, det kanske inte låter såpass skoj men det var det + att jag kan ju inte sätta alla dirty detaljes hit, hehö. på morgonen så var alla sådär passlit slöa, sen for jag snabbt hem och sen iväg på min mosters pojkväns/fästmös (who knows?) födelsedagskaffe. var ganska trött hela tiden så jag bara åt en massa bulla och pratade med pappa om när vi ska köpa min kamera. blir förhoppningsvis om några dar, YESS! så for vi hem och nu är jag här. förresten, idag är sista frågestund dagen så kom ihåg att släng in era sista frågor, REKLAMREKLAMREKLAM!! imorgon kommer svaren på de få frågorna jag fått. men det blev iallafall mer än en så det är jag glad över! imorgon är det också skola tyvärr. men jag överlever väl. gudbaj


kakka bild, i know
*fanny

FREDAGSKVÄLLEN

hejhej, han inte blogga nåt igår men nu kommer det kort eftersom att jag nu sitter hos linnea medan hon och kadi håller på att kopsa nåt papper. nåjo, efter skolan så for jag med elin & cessi till artistica eftersom att elin ska bli kammodell för artistica, grattis! nåjo, sen for cessi med isco hem och jag och elin for och testade skor eftersom att mina f.d rosa skor nuförtiden är beige. hittade ett par jättefina röda skor från cipcap för bara 19,50€, noaajs! efter stan for jag snabbt via kadi där joska var och sen hem och äta lite chinamat och sen kom kadi & joska och hämtade upp mej till vinden. det var riktigt trevligt vid vinden! först spelade vi lite kort, sen så sjöng vi singstar som tyvärr inte lät så vackert, hehe. efter ett tag så började vi leka suck & blow, woho! skitnajs. sen efter några/nån timme så for jag, kadi & joska med linnea hem till henne. pratade några timmar och somnade sen. nu på morgonen vaknade vi klockan 9 och for sen och åt morgonmål utomhus. ganska mysigt. sen for joska och nu sitter vi tre här i sängen på datorn, wihu! oidag fyller ele år så jag ska och fira henne hela dagen, GRATTIS TILL ELE SOM ÄNTLIGEN BLIR FJORTIS!!!!!!!! hade jättetrevlig fredagskväll igår och hoppas att det kommer att bli lika kul idag! shenis


gräääätz fjåwrtoooozz! hehö

*fanny

.

FACEBOOK E CPEEEEEEEEEEEEE

FREDAG IMORGON

helåu, kom just hem från dansen med jessica. gick riktigt br, hade riktigt kul också vi två! nu är jag så himla hungrig! matmatmatmat nuuuu. men jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg först. usch, jag har träningsverk i hela kroppen. antagligen från tisdagens gympalektion. nåjo, borde gå och äta innen jag blir till ett magert russin (?). DET ÄR ÄNTLIGEN FREDAG IMORGON! morgondagens planer blir picnic/vinden i sundom med min gullungar från borgare (hehö). natinati


hått

*fanny

snäääbbt

sha, idag har det varit en riktigt trevlig dag förutom att matteprovet på morgonen gick åt rumpan. yesss. hade rella och pratade igen om 'angels and deamons' (HALLELUJA!), sörade faaaktiskt inte så mycket, hähä. sen sista timmen hade vi fysik och hade faktiskt ganska kul. sen for jag hem hed rebecka och sen på violin. nu ska jag på dans som börjar om 15 minuter, OJ, hejdå, kom ihåg frågestunden, haha! ;)

*fanny

kvällsmys

hej igen! ikväll har jag bakat. och tro det eller ej, utn strösocker, muhaha! det blev skotska pannkakor/drop scones (tror jag det hette) och dom blev sååååååå goda! åt upp 6 stycken bara sådär (receptet) jättegoda var dom, särskilt med lite ljus sirap. nam. såg sen på idol och ska om 20 minuter kolla på 'välkommen åter', premiär på tv4, berkar ganska bra? nåjo, borde nu kanske innan det börjar öva på matteprovet tills imorgon som jag ännu inte övat till. hehe.. hoppas det går bra! gonatt


blev lite störd när vissa totalt mörbultade denhär låten i idol

*fanny

i can be a freak every day of every week!

hejhej, slänger in ett jättesnabbt inlägg för mami måste komma till datorn riktigt just. nåjo, dagen har varit riktigt bra! vi hade ju förresten skolfot idag, glömde jag skriva. vet inte om det blev bra eller dåligt, men jag hoppas  på det bästa! kompisfotot blev iallafall lite roligt, ehe. slänger in en bild på det när vi fått fotona. textilslöjden var riktigt trevlig, kom ganska långt på mina & eles 'badass'-shorts. efter skolan for jag med vicko till subway (surprise?). och åt en hel subway på bara 10 minuter! vicko hjälpte dock till, hähä. sen träningar. gick skitbra, båda på house och muodostelma! dansade till samma låt på båda så det enda som snurrar i huvudet nu är; 'i can be a freak, i can i can, i can be a freak, i can i can.....'. jap. hejdå! KOM IHÅG FRÅGESTUNDEN, WUHUUU REKLAAM!!

*fanny

brunetter är heta, det borde ni veta!

här är bilder på mej som brunett, som lovat!
ni får ursäkta mitt teiniface, men idag var det verkligen en dålig dag för en normal egopic!

hola chicas

hejhej, idag har varit en helt bra dag! vet inte hur många gånger jag fick höra 'åååååå du har färgat håret!!!!'. noshit sherlock. men är endå väldigt tacksam att folk märkte det och gav mej komplimanger! annars har det inte egentligen hänt något speciellt i skolan. cyklade hem i ösregnet med rebecka, MUMS! ska om några timamr på orkester.
altså får fortfarande någon chock när jag går förbi en spegel. har inte alls vant mej ännu med dethär håret! haha, kommer säkert ta ett tag eftersom att dethär var första gången jag färgat (jaja, tonat..) mitt hår. mjoo, man får väl vänja sej. slänger in en bild ikväll, eftersom att jag inte änu tagit någon p.g.a att håret är så himla blött nu efter att ha cyklat hem från skolan! byeeee (kom ihåg att släng in en fråga till frågestunden!)


hittade just denhär bilden och håkade att jag inte sminkat någon rolig sminkning på länge!

en måndag i september!

halåj, idag har det varit en helt trevlig dag! började med fysik. inte kul. särskilt inte när vicko var borta. musik, var riktigt najs det! gympa, var skitnajs! vi hade cykelorientering och fick en karta av en bana vi skulle cykla enligt (ärligt talat, vad tänker lärare med?). så vi grupperade oss i tre & tre (jag, ele & ilhaan) och for bara till den första pungten; en lekpark, WUHU!!! var där ungefär hela lektionen och kom sen tillbaka till finskan som gick för långsamt. efter skolan så for jag med lina till subway och åt. vi är konstiga tillsammans. inte bra.. sen var det dans & for till stan efteråt med ele & elle och köpte toning till håret! aa, just det, ikväll blir jag brunett! slänger förstås in en bild på det sen, muhaha. nåjo, efter stan var det bildkonst där jag gipsade kadis ansikte, hehe. men hon led inte lika mycket som jag, lyckost. nu är jag hemma och väntar på att min syrra ska bli klar med någon psykologijuttu (usch, gymnasiet verkar inte så lockande..) och sen tonar vi! hejdå, kom ihåg att slänga in en fråga till frågestuden! :)


sista gången med denna hårfärg

*fanny

chill

hej återigen, har inte haft något bättre för mej idag n att bara tagit det för lugnt. men det har varit riktigt bra faktiskt. man behöver slappna av endå nångång. nåjo, tonade tyvärr inte håret idag eftersom att kextra & s-market inte hade toning utan bara färgning, HAHA, sådär tarkka är jag! men jag och syrran började fundera om jag endå skulle tona brunt? om jag istället skulle göra det mer rött/orange eller blont? men jag tror nog att det blir lite rödbrunt eller så. får ju se resultatet sen imorgon. veckan ser helt vanlig ut, ganska stressig, men jag överlever hoppas vi! nåjo, ska om ett tag i bastun så hejdå


älskar denhär låten, den var ju endå bäst när alice från idol sjöng den, hähä
*fanny

RENT

hej igen, är inte med matilda idag, blir för stressigt och för lite tid så vi tar allt en annan dag istället! nu som senaste timmarna har jag fastnat framför teven. syrran skulle bara visa någon låt från rent men jag fastnade helt och såg filmen från början. SÅ SJUKT BRA! ojoj, en av dom bästa filmerna! blev jätteinspirerad av den. vet inte till vad. typ till livet? men ni som inte sett den ska se den! idag blev det en till sånhär mysig dag. ska tror jag tona brunt hår, wuhuu! det kommer antagligen bild sen. håkade just också att jag borde göra något åt min design... frivilliga? nåjo, hejsvej, kom ihåg att lämna en fråga till frågestunden!


HALLELUUJAA!

*fanny

FRÅGESTUND

FRÅN 19.9-26.9!
jep, nu är det dags! har upp frågestunden i en vecka i hopp om att få i allafall en fråga, hahaha! sen så skriver jag svaren på måndag. så nu ska ni fråga massor av frågor och riktigt reklamera också, hehö. nåjo, fråga mycket!

*fanny

wups

oj, hehe, vaknade i misstag klockan halv 1 idag.. så nu har jag sovit nästan tolv timmar (gick och sova typ 1). nåjo, idag ska jag varam ed matilda. har funderat på att fara till ikea men vi får se hur det blir. skriver se mera på kvällen efter dagen. morsning


ack, så sött!

*fanny

natinati

hejhej, förstår inte riktigt va jag tänker med när jag börjar blogga denhär tiden på dygnet? nåjo. har ikväll degat framför soffan all by my self med cheeseballs, chips & såndär gammal äppellimonad man alltid drack hos mommo & moffa när man var liten. har först sett på 'chicken run', hahahaha, blir aldrig för gammal för sådär bra filmer! sen så såg jag att 'notting hill' kom från tv3 så jag började glutta på den. nu är filmerna slut och jag borde gå och sova nu snart. ska förresten starta en frågestund här snart, hehö. kommer bli kul om jag inte få några frågor, då skrattar jag! men endå, jag 'har den öppen' i en vecka så vi får hoppas att nån visat intresse, höhö. men gonatt!


WOHO

*fanny

lördag, sköönt!

gokväll, idag så har det varit ganska chill. när jag kom hem från elle så läste jag 'bibeln'; 'den förlorade symbolen', en av dan browns böcker om robert langdon, älskar hans böcker! nåjo, dammsugade hela nedre våningen och for sen till elle (igen). och var på omegle, hhahaha! det var smått kul. men jag måste of course fara hem och äta då. nåjo, men god mat var det iallafall! nåjo, sen efter jag ätit for jag till elle (IGEN?!). vi alla for ut till storviksstranden och sen kom också andreas. naw, dom gifte sej! jättesött, dom ska till florida på smekmånad! jag fångade buketten och blev nästa att gifta mej. sen gifte greta & pär-bert sej också. gick inte lika bra. nåjo, var där ett tag och sen for jag hem med ele. nu har jag hela kvällen framför mej av bara chill. skönt! ha en bra kväll!


gammal god låt, är inte sämre för det!

*fanny

FREDAGEN!

HEJSAN! förlåt att jag inte hunnit skriva, men det har hänt för mycket roligt! nåjo, på fredag så var jag först typ en halvtimme på engelskan och sen iväg till tandläkaren. och good news, INGA HÅL! yessss. nåjo, så visde hon mej var jag skulle borsta extra noggrant och tryckte tandborsten nästan så långt in i munnen att jag nästan spydde. sen så brukar det alltid ju vara så att man får välja en tandborste och får ett papper om tandborstning som man ska ta hem. men jag fick min använda tandborste hem. uyschh. sen så for jag tillbaka till skolan och hade en normal dag. vi skulle ju ha slutat ett men vi hade päronet ksk så jag for med ele till tandläkaren utan att hon misstänkte något. sen när vi slutade (tappade jag bort min vante :‹ ) och sen for jag, ele, elle, lina & rosen till stan och kollade in massa skor. efter ett tag for rosen och sen lina. så var det bara tre. planerade massor eftersom att idag så ska elle & andreas gifta sej så vi planerade hennes möhippa och bröllop! nåjo, for hem snabbt, stressade lite och for sen och rövade bort elle på möhippa. vi klädde ut oss till bodyguards och elle till någon rysk diva (whot?) och marcherade sen till s-market och shoppade massa mat & dricka. sen klädde vi upp oss lite fint, tog massormassor med bilder. blev jättekonstiga... usch freaky. jag började må lite dåligt och somnade som vanligt först. på morgenen så hade hennes pappa bakat frukostbröd som vi åt och for sen på omegle. efter en stunds datanördande fick några av oss nog och for ut i det urhärliga vädret och tog mer bilder, hehö. sen måste jag och ele fara. men jag kommer att träffa alla dessa ikväll en gång till när det är dags för bröllopet! OBS, massor av bilder från helgen kommer antagligen dyka upp på mia & linas bloggar, så ni kan kolla in dom sen!

*fanny

sometimes

helåu, har nu för några timmar sen varit på dans. efteråt så kom kessica till mej. vi såg på teve och åt lite. inte något mycket speciellt egentligen, höhö. ganska roligt at tjag & jessica lärde känna varann på korsholmkonventen och är redan såhär bra kompisar. hehe. imorgon är det fredag, får se vad morgondagens planer blir. oj, jag har ju tandläkartid imorgon! nåjo, har tyvärr nu slarvat med tandborstningen, ehe. hon kommer kanske inte vara så lycklig. inte jag heller, eftersom att jag aldrig i hela mitt liv haft ett hål! men endå, ska borsta som en galning innan skolan börjar och käka massor av xylitol-tuggummin. nåjo, nati!


*fanny

there's something wrong with the world today

hejhej, orkade inte skriva något igår, dagen var hemskt jobbig, så jag lät syrran stå för bloggandet/reklamen. nåjo, igår i skolan var det ett helvete, skriver inte ut vad som hände. men det är svårt. sen efter skolan så for jag snabbt till subway med cela & joska igen och sen cyklade vi i ösregnet till kipinä. smått nålå att komma dit helt genomblöt och se ut som en panda. sen så väntade jag somvanligt i en timme tills house började. vi hade 'en vikarie' igår på house, men det gick väl helt okej. sen for jag hem och hade minispa. schöönt. idag har det nog varit helt chill dag. inte något speciellt, helt skoj nog. har nu ätit och sett på 'jims värld' och ska om en tille till violin och sen dääns. hejhej


gammal men GOD!

*fanny

felicia gästbloggar

HEJ PÅ ER SÖTISAR!!!!!!!


commercial-break

kom på min dancemix timme imoron TORSDAG kl. 1800-1930 i vikinga skola! komsikomsi


orvar å hans korvar (y)

helåu, jag for nog endå på höstfesten och ångrar inte det ett piss! först när ja cyklade till orkesterna så tvekade jag lite eftersom att jag för första gången i mitt liv hade en riktigt stor emostund. ville bara hem och skita i allt, äta en ben & jerrys och se på 'beck'. sen efter en timme så for jag endå. det var så himla roligt! jag har inte en aning om vad jag & lina fick för pervofel eller vad som nu än hände. men vi blev jättekonstiga. inte sådär vanligt konstiga utan freakigt konstiga. det hände mycket minnsevärt där men jag tänker inte skriva allt här utan vissa saker ska man bara ha i minnet. men jättekul var det, massa grazias till min perversa vän lina som fick mej på mycket bättre humör! så kollade jag på idol med syrran, hon hade också nåt freakfel. blev lite rädd. nåjo, imorgon är det onsdag, blir mycket dans! hääärligt! hejhej


orvar & frej

*fanny

can we pretend that airplanes in the nightskies are like shooting stars? i could really need a wish right now

halådär! dagen har varit helt okej. inget speciellt egentligen. ikväll har jag som vanligt orkester och sen efter orkestern så är det faktiskt höstfest vid skolan. tror jag för en gångs skull att jag ska fara, höhö. var inte förra året men jag troooor at tjag var för 2/3 år sen. tror jag. nåjo, ska väl ta nåt att äta.
rubriken är ju refrängen till 'airplanes' av nån tant och gubbe (?). brukar inte vanligtvis lyssna på just sånär musik (tror jag?) men denhär sitter nu nu på replay. den är lite mysig. hejhej


beroendeframkallande! stöööört

*fanny

mörkt? :<

hejhej, idag har dt varit en lång och intressant dag! på ett positivt sett då. efter skolan så for jag och vicko hem till mej och åt nudlar och babblade en massa knas. sen så for vi till waynes och drack gottgott. efter att dryckerna (hehö?) var slut tog vi en minipehmis vid hese. sen började bildkonsten. satt och ritade och sen så fick jag veta att vicko skulle få gipsa mitt ansikte, WUHU! så tänkte jag innan jag gick med på idén vilket innebar att smeta in hela mitt ansikte med klövervaselin, dra på sen en vacker sopsäckklänning och en skitsnygg badmössa. wuhu. tog skitont att sen ta bort gipsmasken. sen så var ju ännu en stor del av ansiktet täckt av klövervaselin. uschuschusch, har aldrig i hela mitt liv haft sådär skitig hud! så himla fettig och usch&fy&blää. tvättade mitt ansikte säkert 7 gånger med ansiktsrengöring. nåjo, sen efter ett tag så cyklade jag hem, hoppade fort i duschen och smetade peeling & ansiktsmask i facet. känns nu som bejbihud. nu vill jag ta mej nånting stort och gött att äta! hejhej


chattar me denhä wierdon på mese nu?!? omg

*fanny

tråk i skolan

hejhej, har nu redan haft första lektionen här i skolan. fysik med illman, wuhu! var smått roligt när illman skrev på vivecas wilma; 'roade sej med att sätta pennor mellan näsan och övre läppen'. skrattade nog smått då. nu just har vi musik och inte så mycket att göra. skulle bara surfa sa han eftersom att folk här vid gymnasiet sitter och gör prov och blablabla.. så nu har jag ganska tråkigt här. efter skolan så far jag antagligen hem och äter och sen på bildkonst. nu ska vi se vad jag hittar på att roa mej med. ha en bra dag!


*fanny

HELGEN!

hejhej, ska försöka att fatta mej kort på vad som hänt de senaste 2 dagarna! nåjo, igår så lärde jag mej att skype:a med juliao. hahaha, vi chattade med nån wierdo från typ saudiarabien? sen så var jag med rebecka. vi bakade en kaka & gjorde en jättegod sallad. så kollade vi lite på 'my super sweet sixteen uk' och jag for hem och städade. tidigare den dagen så hade jag & julia kommit på (när vi skypade) att hela gänget skulle ha filmkväll! det blev lite stressigt; man visste inte vem alla som skulle komma, vem det skulle vara hos och så blev det bara en massa 'jag ringer/textar dej sen!'. men tillslut blev det hos linnea! där var det jag, juliao, sarap, saran, emmaj, emmat, jessica, fanny, acke, joska & kadi. först sjöng vi lite singstar och sen började vi se världens bästa film; 'the orphan'. den var så sjuuuuuuuuukt bra! dethär var nog en av de bästa filmer jag sett! SEDENSEDENSEDENSEDEN! nåjo, folk for lite nu som då och när filmen var slut cyklade ävan jag, juliao, kadi & emmaj hem. det var lite roligt, alla var sidu smått skrämda efter filmen! så kom vi till julia. var lite på datorn och sen somnade tyvärr jag och kadi och julia var vaken en timme till. hehe. sen på morgonen pratade vi mest och gjorde grillsmörgåsar och sen kom papi och hämtade oss. annars har dagen varit ganska hemsk. håller på att byta rum med syrran men orkar inte städa allt. suck. sen var det dans, gick heelt bra. har nu just varit i en skönskön bastu och ska nu börja ta itu med finskaläxan! fölåt att det blev så mycket text, gonatt!


en av väldens bästa filmer!

*fanny

no time, no time

slänger in ett inlägg nu om att jag inte hinner skriva vad som hänt idag eftersom att jag nu snart ska på filmkväll till linnea med gullungarna från bgs! skriver mera om dagen imorgon, ha en bra helg!

*fanny

GODMORGON

go' morgon, det är så fint väder ute nujust! funderar på att fara ut och kanske rulla, ut på promenad eller joggingtur. nåjo, vi får se. jag tror att jag ska vara med ele idag. men dagen har ju just börjat, så jag skriver när mera intressant har hänt! ha en bra dag!



*fanny

onödigt nattinlägg. (?)

hejsan, började just undra varför jag skriver inlägg just nu? jadu.. nå, klockan är så sent så jag vet inte vad jag skulle hitta på. såg att det kom 'the grudge 2' från tv1000 action men var såpass chicken att jag inte ville se den själv i mörkret! annars så tog jag det chill ikväll med syrran. såg på 'shark tale' och sen idol. så kom det lite av 'brudens far' men då började alla gå och sova (mami & syster). så nu.... vet jag inte.
det är tyvärr ganska tråkigt att folk slutat blogga. förr hade nästan alla mina kompisar blogg och uppdaterade dagligen. men det varade inte så länge, för nuförtiden skriver nästan ingen av dem.
skulle just skriva något smart. men det försvann.. NU MINNS JAG! det var inte ens nåt smart men, hehe. jag håka just att på sommaren så bara drömde man bort sej till en sånhär kväll när man bara var med familjen i tv-soffan när det var program varje kväll. och nu äntligen är det så! men en fest skulle inte sitta fel här snart, haha! ne, nu ska jag kolla folks bdb:n och sen och sova. kanske läsa lite. gonatt!


haha, se vad rolig bild man hittar på datorn! från 2008

*fanny

hatahatahata

JAG HATAR BLOGG.SE! nu har de inte igen visat mina inlägg, mmm, underbart! men det brukar vara så att alltid när jag skriver sånhäna hatinlägg kommer inläggen fram, haha

paradice city

halåjsan, idag har varit en riktigt trevlig dag! i skolan så fick vi engelskaprovet. det gick väl nog helt bra, men engelska läraren hade rättat fel så enligt mej & ele blev det 61,5/69, så det gick helt bra! sen var det hälsokunskap, chill. och sista timmen var det modda med världens blondaste och chillaste lärare. så det gick helt bra när jag och ele satt (nästan) helt ensamma i datasalen och chattade med varann på fb, woho! så slutade vi och for på stan med vicko & ele. for och åt på subway och sen till citymarket och åt karkki, mums. nåjo, gick omkring och pratade och en massa sött. for och filmade en skitsnygg film i hs center med en såndär wierdo kamera som var där! cooolt. fastnade sen vid bokaffären med en bok om tatueringar, awesome! sen for vicko och jag & ele for till tiimare och planerade en födelsedagsfest till henne. sen for vi lite till hesburger och träffade mixu & sandra. sen for vi till lindex och sen igen till kamerasaken och filmade mer, hehe. så håkade vi att vi varit på stan i 4 och en halv timme?! fattar inte hur tiden kunde gå så snabbt. nåjo, nu är jag hemma och ska städa rummet. får se om jag ännu far till ele över natt. hejhej!


hahahahaha, jag & ele har tyvärr haft denhär låten i huvet hela dagen! varsågod och njut

*fanny

IDAG

halåj, nu ska jag då skriva om dagen! började då kvart före tio och hade redan klätt mej i vanlig klänning då jag konstaterar att vi har friluftsdag och att det kanske inte var så smart att ta det så jag måste byta i sista sekund. när jag kommit till skolan märker jag ju att vi skulle ju spela minigolf idag så där blev det en liten fail. efter matematik (BIGBIGLOVE) gick vi till vasklot. jag, mia & rosen pratade sagan om harry potter. absolut bästaste, ha! när vi kom dit tyckte jag och ele att det var på tok för tråkigt och långsamt så vi kom på våran egen golf, såhär gör man! först så bowlar man minigolfbollen och sen springer man efter bollen som en tok och innebandyar den snyggt in i mål! var skitkul, fick jättevarmt och svettigt. alla andra hade tydligen dissat oss så jag & ele hade en hel minigolfbana för oss själva. men sen bytte vi till den andra där alla var och så joinade de oss! KUL! sen gick vi tillbaka och jag stannade någon timme i skolan med rosen, ele, nico & alehan i väntan på att syrran skulle hämta upp mej. var ju jättetrevligt att få springa efter idioterna som tog ens saker och hoppade på ens rygg så den dog och annat mysigt. sötungar.. så for jag snabbt hem och sen iväg på snabb violin. efteråt så slängd jag ju in ett litet inlägg och for sen på dans. det var ju nog helt bra, var inte så många och det var ganska tyst, men annars var det bra! nu borde man gå och lägga sej. gonatt!


altså jag blev ju helt kär när jag såg han idag på idol! lika söt som när han var med i talang!
ursäkta kvalitén.

*fanny

dääns

godagens, ska nu snart fara iväg på syrrans danslektioner, wuhu! kommer bli ganska skoj. skriver mer om dagen när jag är hemma igen. dethär blev (tyvärr) ett miniinlägg, men det kommer mer, muhahaha! bye

*fanny

and it's truee, girrrrrrrrrl

helåu! har nu inget bättre för mej så jag slänger in ett litet inlägg! imorgon är det friluftsdag, wuuuuu! ska då spela minigolf, kommer faktiskt bli ganska kul. hoppas vi. har ju tyvärr lärt mej att aldrig ha för höga förväntningar efter bussresan till lägerskolan.. men jooooo... ne, kommer för en gångs skull inte på något smart att skriva så vi får väl säga gonatt! :)
*fanny

long day, long story

hejsanhejsan! idag har det varit en lång och jobbig dag, men har endå haft massa kul! i skolan så var det först tråkig moddatimme som handlade om dialekt. haha, skrattade smått åt ele som led! så var det engelskaoprov. hade övat ca 20% (höhö, nu var jag smart!). men jag tror det gick helt okej. skriver ju sen upp resultatet. så var det finska, textilslöjd. kom på massa roliga saker med ele, och hade riktigt kul! när jag slutade var det egentligen meningen att fara och äta med matilda till stan men hon var pank och for hem. men jag fick veta att joska & cela var i stan och skulle också äta så jag sällskapade med dem i subway. sen for vi alla tre till de första muodostelmaträningarna. det var ganska lätt, tyckte jag. sen väntade jag i min ensamhet på att house skulle börja. gick riktigt bra idag på house! sen cyklade jag hem och är nu vrååååålhungrig och ska ta och äta nåt! måste tyvärr städa rummet lite efteråt, suck, kan knappt se golvet. hejsvej!


låten vi dansar till på house

*fanny

hehö

kommer inte skriva imorgon förrän kvällen eftersom att dagen är fullbokad med skola, stan, dans, dans & rumstädase... suck. nåjo, oma moka säger jag endå, shalå


HIHIHHIII, EN TILL BILD MED PANNLUGG!

try - janis joplin

go' kväll! har inte skrivit något idag. eller hade jag gjort det? äh, kommer aldrig ihåg saker. hatar mitt hönsminne. nåjo, idag så var det skittråkigt i skolan eftersom att alla roliga folk i klassen var på skolfutis. inte okej. men jag överlevde, gjorde det bästa av saken genom att sitta och ha kul med christa, enda normala i klassen idag! rasterna var också helt trevliga, hehe. efter skolan for jag med rebecka hem och gjorde nudlar och såg på 'white chicks'. den är bäst, ye. tiden gick snabbt och jag måste börja ta mej till orkestern. efteråt så for jag till kadi. såg på rolig teve och stekte sen plättar, MUMS! åt mina först, of course my horse... när vi ätit for vi till mej, men det fanns ännu rum i magen så vi lagade varsin grillsmörgås (<3) och kollade på idol. ganska många bra iår? knas. men endå, helt bra, men det är ju endå alltid roligt att se på de som failar lite grann. sen tog pogrammet slut och kadi for. nu borde jag börja läsa till engelskaprovet imorgon. hehe. goodbye

*fanny

dream on - aerosmith

shalå, kom just hem från bildkonsten. senast jag lämnade bloggen så skrev jag om att fara med vicko och fota. fick jätteroliga bilder! pratade och skämtade en massa knas och for sen till en lekpark och övade på poledance (?) höhö, det gick hyfsat. sen så for vi snabbt till piccolo (stavning?) och sen till gamla skolan och gick igenom massa underbara minnen. härliga tider detdär, lågstadiet. sen så cyklade vi till bildkonsten. höll på rita av varann, gick väl helt bra! efter bildkonsten cyklade jag hem med kadi. pratade roliga minnen från förra året, aah! har prata mycket minnen idag konstaterade jag! bra att man iallafall kommer ihåg dem, heh. nu är jag så hungrig att min mage snart pamar. bytheway, har nu blivit såpass inspirerad av fokis, kadis & joskas frågestunder så jag funderar också om jag ska starta en? hum. vi får väl se, lämna en kommentar vad du tycker om du nu känner dej riktigt gullig. morsning!


vrid på huvet! trodde jag hade svängt bilden, men nooooooo!

*fanny

SHA

hejhej, kom för ett tag hem från skolan. har inte hänt något intressant i skolan. inte som jag kommer på nu. eller visserligen så hände det vissa missöden men vill helst inte dela det på bloggen, hehe. nu så har jag ätit (GRILLSMÖRGÅS! <3) och ska snart börja ta mej mot stanhållet. ska ut och fota med viveca innan bildkonsten börjar. ha det gött!


en korv i hörnet!

*fanny

TACK

konstaterade just att jag haft något liknande som besökarrekord på min fjutteblogg, haha! trodde aldrig att någon skulle orka kika in, men tack iallafall ni som läser! :)

suprise fail.....

hejsanhejsan, nu ska jag avslöja den failade suprisen! jag har färgat (tonat) mitt hår brunt! så klippte jag ju också topparna, men det var inte lika stort. failen blev att vi inte hade tillräckligt med färg så det blev bara superlite rödbrunare, men det blev iallafall något! nu har jag redan gått i duschen så lite har nu säkert redan farit bort eftersom att färgan bara håller ca 8 tvättar. men ska tona brunare till skolfotot har jag tänkt. vet dock inte när det är men. såhär ser det iallafall ut.
inte så bra kvalité men såhär såg det nu ut innan jag gick i duschen. nu är det ju blött *pling!*. annars gick träningarna jättebra, hade dock skitbråttom men det gick helt bra! imorgon; skola och sen bildkonst, gonatt!

*fanny

söndag, yehu..

godmorgon, har nu vaknat 9/10 tiden varje morgon nu här i kokkola, höhö, bara två nätter men endå. det beror på att vi faktiskt varit så duktiga och gått och sova klockan 11, yes! nu idag så ska vi fara hem och på kvällen så har vi dansträningar. hoippas att jag kommer att hinna i tid eftersom att det kommer att ta typ 2 timmar att komma till vasa, så vi får hoppas att jag hinner. nu idag så ska vi mest bara njuta av sista stunde tillsammans, höhö. kom inte poå något bättre att säga. men ni kommer ocskå få en liten överraskning, som ni får se när jag kommit hem. heheh. kommer bli kul! nu vet jag inte så mycket mera, skriver sen ikväll. och lagar också in nån eller några bilder, hehehe.. hejdå!

*fanny

KOKKOLA

morsning, igår i skolan så var det nog helt skoj. stannade typ en timme efteråt med ele, crisu & lina och hade kul. slog min armbåge i marken och fick sjukt, när crisu drog mej i sin huppare med tänderna. svårt att förklara. men det var riktigt trevligt! så blev det inte fara till eles villa pga det dåliga vädret, hon var sjuk och en massa andra orsaker. så nu sitter jag i kokkola istället med mommo & moffa! ska nu vara här tills söndagen, far hem på dagen för på kvällen har kjag de första pieniryhmäträningarna. men jo. dagens program sir skojigt ut; ska nån gång idag ut med moffa och köra traktor och sedan gräsklippare. han är även en väldigt bra gubbe på att tvinga ner mat i folk. så när jag kommer hem så kommer jag antagligen ha gått upp några kilon., hhö.. nujust, står mommo i köket och klipper moffas hår, och snart är det min tur, yep. vill inte fara till någon frissa och mina toppar ser dessutom för risiga ut, så why not now? skriver antagligen mer imorgon kväll. ha en bra helg!

*fanny

mat&fan, badases

TJENA, idag så var det först då skola idag. har haft min smarta dag idag, STOLT. först var det matte, satt och räknade såååå duktigt! sen så var det rella. thank god! jag älskar rellaläraren, eftersom att han pratade om världens bästa bok; 'änglar och demoner' av dan brown. blev så lycklig att jag nästan flög i taket. satt och visste exakt ALLT han pratade om och bara satt och njöt. ele blev kanske lite störd av att jag bara satt och leijade hela tiden... men... hehehe.... är man cool så är man! efter rellan var det fysik. försökte jobba bra, men sen får man veta att den jäveln skulle endå sätta in en på wilma. fick lust att skjuta den mannen. så slutade jag och for med matilda, elin, rebecka & emma till spices och åt. göttgött och trevligt sällskap! sen for vi till matilda och var på dattaaan ett tag, uu. efter det gjorde vi samma syssla som vi körde på midsommaren; sjöng snapsvisor! en av våra underbara talanger. sen for vi ut och pulkade! ingen snö eller pulka hade vi så vi åkte liukuri (aka stjärtlapp, för de inte smarta) i en jordig backe. DET VAR SKITKUL! for ocskå ganska hårt, ha! sen så pratade vi gamla tider, lågstadiet, discom, berusad.org och såntdär mysigt som man aldrig kommer att glömma. sen så var vi ut ett tag till, pratade, åkte hem med mopo, pratade och nu är jag hemma. mysig dag! imorgon är det fredag. vet inte om jag far till eles villa eller till kokkola till mommo&moffa. får väl se. goodbye


orka inte svänga bilden, men här är nån bild från 2008. LILLA SÖTISEN!!!!!! <3 (oseriöst, puckon)

*fanny

Q

morjens, angående rubriken så har jag just upptäckt att bokstaven Q är jättefin, haha! men det är sant, sådesså. dethär blir bara ett litet inlägg, kände för att slänga in något litet inlägg. var ju på house med matilda, sara, elin & linda. skitkul! såg ut som en svettig, flåsande tomat. men så himla kul var det! elin skulle dock kanske inte fortsätta. nåjo, på hemvägen träffade jag ele, elle & andreas som var i stan och hade 'kul'. jops, stannade och pratade med dem ett tag och sen hem. nu har jag just strechat (inte så bra tyvärr, hehe) och ska nu ta något gött att äta. nati!

HIHIIHIHIHIHIHIIH, TITTA JAG HAR PANNLUGG!!!!!
från förra hösten

*fanny

YESSYESYESSYESSYESS!

SLAPP MED I HIP-HOP FM, BÅDA GRUPPERNA!
yess. joska & cela slapp ocskå med! funderar kanske också att fråga någon om nån vill göra en duo med mej, men är dock inte säker. skolan idag var helt rolig. förutom att min nacke var in pain hela dagen, har även ont nu. men vicko har masserat så jag skrikit och nästan gråtit så nu är det iallafall liiiiite bättre. nu måste jag snart börja göra mej klar för house-träningarna. tack och hej!


en bild på ett leende passar bra just nu!

*fanny

RSS 2.0